Uniek speelgoed op maat

De babykamer inrichten doet u natuurlijk het liefst zo passend mogelijk. Uw kindje moet de beste babykamer hebben en dit kan alleen als deze de juiste spulletjes heeft. En wat is er dan mooier dan speelgoed op maat wat echt speciaal voor uw kleintje zijn gemaakt. Hierdoor staat de kamer vol met alleen de artikelen die ook specifiek voor de kleine zijn gemaakt en daardoor dat unieke gevoel geven dat hoort bij wat u aan de kleine uit wil dragen. Het voordeel hierbij is dat ondanks daar het misschien wat lastig klinkt, zelfgemaakte spulletjes maken is heel eenvoudig. Als u daar zelf niet zo goed in bent, dan kunt u het ook gewoon uit laten besteden aan een professional.

Speelgoed op maat

Allereerst kunt u natuurlijk denken aan speelgoed dat speciaal is gemaakt voor de kleine. Dit kan vooral goed gedaan worden met houten speelgoed met b.v. naam, zoals loopwagentjes, huisjes en houten vlaggetjes met naam of blokkenpiramide. Dit speelgoed kan dan aangepast worden aan het ontwerp dat erop is gemaakt (zoals een politiewagen) of het neerzetten van de eigen naam.

Speelgoed op maat zoals blokken met naam

Op maat gemaakte handigheidjes

Ook de essentiële producten kunnen gepersonaliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het speen met naam of een rompertje met de eigen naam erop. Dit is vooral handig wanneer u op locatie uw kind wil kunnen verzorgen, u meerdere kinderen heeft of om alles alvast echt eigen te maken voor het kindje. De naam kan extra mooi gemaakt worden met leuke printjes en bijvoorbeeld de commode kan beschilderd worden met leuke plaatjes. Om alle belangrijke spullen onderweg mee te kunnen nemen, is het verstandig om een luiertas of luirtas als ruzak te hebben. Ook deze zijn te personaliseren, zodat er geen genoegen genomen hoeft te worden met een eenvoudig model uit de winkel.

Speelgoed op maat : Zelf aan de slag

Er zijn veel verschillende artikelen die u op maat kunt laten maken, zodat deze ook echt geschikt zijn voor in de babykamer. Maar dit zelf doen is natuurlijk veel leuker. Het mooie daarbij is dat dit ook helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. De basis vind je hier, en voor inspiratie kunt u hier ook rondkijken. Wie weet ontdekt u tijdens het rondkijken wel iets dat u vroeger altijd al had willen hebben en nu aan de volgende generatie kunt geven. En dat dan op een unieke manier die echt laat zien wat u voor uw kindje wil kunnen betekenen en deze wil bieden.

kraammanden zijn ook eenvoudig zelf te maken, waar we voor u hier een goede uitleg hebben hoe u dit zelf zou kunnen als u twee linkerhanden zou hebben. Dit maakt het niet alleen extra leuk om te geven of te gebruiken, maar geeft u ook voldoening dat u uw liefde voor uw kindje op een mooie manier naar voren heeft kunnen tonen.

Een mooie babykamer, de beste spulletjes voor onderweg, en de leukste gepersonaliseerde cadeaus zijn eenvoudig op maat te (laten) maken zodat ze ook echt passen bij uw kindje en wat u vindt dat het beste kan zijn voor uw baby.