Speen met naam:

De voordelen van een speen met naam voor jouw baby

Een speen met naam kan voor een jong kind erg prettig zijn. Het gebruik van een speen kan al vanaf heel jonge leeftijd veel troost bieden. Het sabbelen op een speen maakt een kind vaak rustig. Dit kan heel helpend werken bij pijn, angst of onrust. Veel pasgeboren baby’s hebben last van krampjes. Ook hierbij kan een speen heel goed werken. In een aantal studies komt naar voren dat het gebruik van een speen de kans op wiegendood verminderd. Hier wordt nog nader onderzoek naar gedaan. Het gebruik van een speen kan schade aanbrengen aan het gebit. De gebitsschade is ernstiger bij duimen dan bij het gebruik van een fopspeen. Dit biedt nog een argument om het gebruik van een speen te stimuleren.

goedkoop bibs fopspeen kopen; nu met korting!
speen met naam

Een gepersonaliseerde speen met naam is handig

Er zijn tegenwoordig vele soorten spenen te koop. Niet alleen de kleur en vorm aan de voorzijde is verschillend. Ook het deel wat in de mond van het kindje gaat verschilt sterk. Tevens is er een diversiteit aan materialen verkrijgbaar. Extra leuk is een gepersonaliseerde speen. Dit kan een leuk cadeau voor je eigen kindje zijn, maar ook voor een kraamvisite is het een aanrader. Een persoonlijk cadeau doet het altijd erg goed! Velen spenen zijn verkrijgbaar met bijpassende spenenkoord. Een speen met naam is ook heel praktisch. Wanneer je kindje in aanraking komt met andere kinderen met een speen is het direct duidelijk welke bij jouw kindje hoort. Een gepersonaliseerde speen maakt het leven als moeder een stukje makkelijker!

Sale

Bibs fopspeen

Oorspronkelijke prijs was: €15.95.Huidige prijs is: €11.95.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €15.95.Huidige prijs is: €12.95.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €15.95.Huidige prijs is: €11.95.

Welke voordelen heeft het merk Bibs?

Een goed voorbeeld is de Bibs speen met naam. Deze spenen zijn duurzaam, wat een belangrijk aspect is in deze moderne tijd. Zuinig omgaan met het milieu is een wezenlijk punt van aandacht momenteel geworden. De vorm van de speen van lijkt sterk op een tepel. Hierdoor wordt de speen door veel kinderen als prettig ervaren. Ze accepteren hem vaak snel, doordat het voor hen voelt als een natuurlijke vorm. Deze speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Er zijn dus geen schadelijke stoffen in verwerkt. De spenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse leeftijdsgroepen. Ook is deze speen met naam verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is dus altijd een model wat bij jouw kindje past! Deze speen met naam wordt zelfs in verpakkingsmateriaal geleverd wat ook plasticvrij is. Een prachtige bijdrage aan een wereld waarin we op een goede manier omgaan met ons kostbare natuur.

Meer informatie over de bibs fopspeen