Speelgoed met dieren

Badjas aapje met naam geborduurd

Een van de dingen die jouw kindje kunt leren is hoe dieren eruit zien. Dieren zijn over het algemeen makkelijk om te herkennen en dit is dan ook erg leuk om in een spelletje te verwerken. Met de magna tiles safari animals is je kindje urenlang zoet met de leuke gezichtjes van dieren op het speelgoed. Doordat het speelgoed door middel van magneten aan elkaar verbonden kan worden, is het voor je kindje wat makkelijker om wat in elkaar te zetten. Je kunt waarschijnlijk wel snappen dat een kindje van drie het nog een uitdaging kan vinden om een huisje in elkaar te zetten. Met dit speelgoed leert je kindje de verschillende diertjes kennen en kun je en heel speelparadijs creëren. 

Bouwen met nieuw leuk speelgoed in 2023

Heel veel kinderen vinden het interessant om te bouwen. In eerste instantie zal dit met plat speelgoed zijn, maar later zal je kindje het leuk vinden om te gaan stapelen. Het is erg fijn als dit eenvoudig kan, dus met de magna tiles clear colors kun je door middel van magneten een heel paradijs in elkaar bouwen. Naast dat je met deze magnetische tegeltjes een heel kasteel of huis in elkaar kunt bouwen, zorgen de kleuren voor diversiteit. Je kindje kan dan samen met jou kleuren gaan herkennen. Het is dus wederom ook nog eens leerzaam. Wat dit spel zo leuk maakt, is dat je er veel kanten mee op kunt. Je kunt namelijk bouwen wat je wilt. Het kan allerlei vormen aannemen en dit zorgt ervoor dat je kindje vrij is om zijn of haar creativiteit en verbeelding toe te passen. 

Maak je speelgoed persoonlijk met nieuw leuk speelgoed in 2022

Kinderen vinden het erg leuk om te ontdekken. Het is dan ook fijn als ze op een makkelijke manier van A naar B komen in bijvoorbeeld de woonkamer. Met een loopauto leert je kindje goed zijn of haar benen gebruiken. Daarnaast kun je zo’n loopauto ook naar buiten mee nemen. Je kindje kan zichzelf voortbewegen en je hoeft geen kinderwagen te duwen. Het leuke aan de loopauto’s, is dat je ze kunt bedrukken met naam. Een loopauto met naam is ook praktisch, omdat deze dan makkelijk te herkennen is. Dit kun je overigens ook toepassen op speelgoed. Het is erg leuk om speelgoed met een naam cadeau te geven. Dit nieuwe leuke speelgoed in 2022 is net wat persoonlijker en origineler.