Nijntje

Nijntje, daar is toch iedereen dol op? Het is voor kinderen echt de moeite waard om op te mogen groeien met de Nijntje producten die je hier worden aangeboden. 

Veel mensen zullen Nijntje kennen van opa en oma Pluis en de avonturen die ze samen allemaal beleven. Het is toch leuk om je eigen (klein)kinderen ook op te laten groeien met alles van Nijntje? De moeite waard om de traditie in stand te houden en die kans heb je nu. Je vindt op deze pagina namelijk de leukste producten van Nijntje en die zijn geschikt voor baby’s, peuters en kleuters. Verwen daarom je (klein)kind met een leuk Nijntje item en geniet er samen van.

Leukste Nijntje producten

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een baby of voor een peuter of kleuter van een vriend of vriendin, laat je dan inspireren door ons leuke aanbod op deze pagina. 

Het is niet altijd eenvoudig om een uniek en leuk cadeau te vinden voor een neefje, nichtje, buurjongen of je kleinkinderen. Je wil namelijk wat unieks kopen en daar wil je een kindje echt mee verrassen. Als je hier naar op zoek bent, dan moet je hier zeker verder kijken. Bij ons vind je namelijk leuke Nijntje producten, die echt de moeite waard zijn om cadeau te doen.

 

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €34.95.

Nijntje Spaarpot Warm met naam

11.95

Nijntje kinderbestek met naam

29.95
Sale

Nijntje stoel met naam

Oorspronkelijke prijs was: €149.00.Huidige prijs is: €129.00.

Nijntje spaarpot met naam

11.95

Onze Nijntje producten

Hoe leuk is het om wat van Nijntje cadeau te geven aan je neefje, nichtje, (klein)kinderen, buurjongen of meisje? Ontdek hier wat wij je allemaal te bieden hebben en kom bijvoorbeeld een kijkje nemen bij het mooie Nijntje bestek. Dit is gepersonaliseerd en dat maakt het toch wel heel persoonlijk voor de ontvanger. Het zal ook altijd een mooie herinnering blijven. De kwaliteit is hoog, dus jaren later kan er nog steeds van genoten worden!

Kinderservies van Nijntje met naam, de zesdelige variant, is ook zeker de moeite waard om te geven. Je hebt ook nog het servies maar dan de vierdelige variant. Dit is dan bestek met een dierentuin en dat is ook erg leuk voor kinderen. Zo leren zij de dieren kennen en kunnen hierover praten als ze het bestek gebruiken bijvoorbeeld.

Een Nijntje fotolijst met naam is ook erg leuk om te geven, of een muziekdoosje, verzilverd met naam. Het zijn allemaal heel persoonlijke cadeaus en daar maak je de ouders en kinderen zeker te weten erg blij mee. Dit geldt ook voor een Nijntje spaarpot of een Nijntje knuffel.

Nijntje is en blijft populair. Veel kinderen zijn er mee opgegroeid en het is leuk als je dat door kunt geven aan je eigen (klein)kinderen. Kom daarom snel een kijkje nemen wat wij je te bieden hebben in ons Nijntje assortiment en geniet van alle voordelen.

Naar de webshop: alle Nijntje producten