Een Leuk cadeau om te kopen voor iemand die een baby gaat krijgen

Het kan soms lastig zijn om een leuk cadeau te verzinnen voor iemand die bijna gaat bevallen van een zoontje of dochtertje. Hierom hebben wij een paar ideeën onder elkaar gezet die heel leuk zijn om een aanstaande moeder cadeau te geven. Het zijn stuk voor stuk originele ideeën en we weten zeker dat de aanstaande moeder het leuk zal vinden. Daarnaast zijn alle drie de ideeën te personaliseren door er een naam op te zetten. Dit kan dan de naam zijn van de aanstaande moeder, maar de naam van de baby is natuurlijk ook erg leuk. Beide namen is extra leuk.

Leuk cadeau!
Leuk cadeau

Leuk cadeau: Matchende armbanden

Hoe leuk is het als een moeder en haar kind een matchend sieraad aan hebben? Matchende sieraden zijn heel schattig en elke moeder zal het leuk vinden. Deze linnen armbanden zijn een origineel cadeau waar een naam op kan. De armbanden zijn gemaakt van linnen en verkrijgbaar in de kleur roze, blauw en grijs. Het leuke aan dit cadeau is dat u een naam door kan geven die vervolgens op steentjes worden gezet, die de mama dan weer aan de linnen armbanden kan doen. Hierdoor kunt u een leuke armband cadeau geven die nog extra origineel is door de naam erop. Een leuk idee is dan om twee armbanden te bestellen en op de ene de naam van de moeder, en op de andere de naam van het kindje te zetten.

Schattige babykleding

Kleine babykleertjes zijn heel schattig en omdat een baby snel groeit geven veel mensen babykleding tijdens de babyshower of met het kraambezoek. Iemand kan nooit genoeg babykleding hebben. Om niet aan te komen met sokken of rompertjes, maar juist iets origineels en persoonlijk, raden we u aan om deze badjas met naam erop te kopen voor de baby en aanstaande ouders. Dit gepersonaliseerde cadeau kunt u leuk en extra origineel maken door de naam van de baby erop te laten zetten. Het is een uniek en leuk cadeau en daarnaast is de badjas ook nog erg zacht en fijn voor de baby.