Knuffel met naam

Bent u op zoek naar een leuke knuffel met naam voor uw eigen kind, uw broertje of bijvoorbeeld uw neefje? Dan bent u zojuist op de juiste pagina uitgekomen. Wij kunnen u namelijk voorzien van een prachtige knuffel met naam. Deze knuffels zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn goed uitwasbaar. Tevens zijn de knuffels te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Kortom, er is keuze genoeg, u hoeft alleen nog maar te bepalen welk cadeau u gaat geven.

Een knuffel met naam koopt u bij ons

Bij ons vindt u niet alleen de leukste knuffels, maar ook de zachtste knuffels. Feit is dat u de naam van het kind op de knuffel kunt laten drukken en dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker. De knuffel is zeer goed vast te houden voor het kindje en dit maakt ze al helemaal ideaal. Mocht u een knuffel met naam willen kopen, dan kunt u de naam er op verschillende manieren op laten zetten. Kiest u bijvoorbeeld voor een opvallende of juist voor een rustige variant?

Een knuffel met naam als geboorteknuffel

Een knuffel met naam kunt u prima cadeau doen als geboorteknuffel. Aan te raden is om er dan meteen eentje extra aan te schaffen. Stel nou dat de eerste variant in de was moet of kwijtraakt, dan kan het zo zijn dat het kindje niet goed in slaap kan komen. Dit is iets dat u kunt voorkomen door een tweede variant aan te schaffen. U voorkomt dus eigenlijk slapeloze nachten!

Knuffeldoekje unicorn met naam

De knuffel met naam biedt verschillende voordelen

De knuffel met naam is natuurlijk een zeer leuk cadeau. Echter is dit niet het enige voordeel dat deze knuffel te bieden heeft.  Zo biedt de knuffel ook voordelen als het gaat om het emotionele welzijn van de kleintjes. Zo brengt de knuffel troost in tijden van nood en helpt het om de verbeelding te oefenen en om gevoelens uit te werken.

Knuffeldoekje leeuw met naam

Bij ons kunt u terecht voor nog veel meer

Naast dat u bij ons een knuffel met naam kunt kopen, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer producten. Denk hierbij aan een loopauto met naam, maar ook aan spenen. Feit is dat wij er altijd alles aan doen om u de beste producten aan te bieden. Wij hechten ontzettend veel waarde aan de kwaliteit en aan de veiligheid van uw kind. Aan te raden is dan ook om altijd voor kwaliteit te kiezen wanneer het om uw kind gaat. U moet er toch niet aan denken dat er iets met uw kind gebeurd doordat uw speelgoed van slechte kwaliteit heeft gekocht?

Koopt u een knuffel met naam bij ons, dan kiest u zoals gezegd voor de beste kwaliteit. Echter is dit niet het enige waar wij om bekendstaan. Kiest u voor ons, dan kiest u namelijk ook voor de beste service.

 • Product in de uitverkoop
  Mushie knuffeldoek met naam
  Mushie knuffeldoek met naam
  14.50
 • Knuffeldoekje leeuw met naam
  Knuffeldoekje leeuw met naam
  15.95
 • Product in de uitverkoop
  Knuffeldoekje konijn met naam
  Knuffeldoekje konijn met naam
  23.95
 • Product in de uitverkoop
  Groen
  Nijntje knuffel corduroy
  12.95
 • Product in de uitverkoop
  Miffy Sitting Teddy Blue
  Nijntje knuffel Teddy
  15.95
 • Product in de uitverkoop
  Knuffeldoekje beer met naam
  Knuffeldoekje beer met naam
  18.95
 • Knuffeldoekje unicorn met naam
  Knuffeldoekje unicorn met naam
  26.95