Kinderkamer inspiratie vind je hier!

Vos knuffeldoekje met naam

Je wil graag wat inspiratie op doen voor de kinderkamer. Maar waar haal je zo snel die kinderkamer inspiratie vandaan? Geen zorgen, want bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. We inspireren je graag met leuke items die op de kinderkamer onmisbaar zijn. Of dat je nu zelf de kinderkamer in gaat richten, of je bent voor iemand op zoek naar een leuk cadeau om te geven voor de kinderkamer, je vindt het bij ons allemaal. Laat je daarom middels dit artikel inspireren en maak dan jouw keuze.

Kleuren in de kinderkamer

Het is een lastige opgave, want wat vind je mooi als je denkt aan kinderkamer inspiratie? Wil jij dan bijvoorbeeld blauw, groen en het liefst alle kleuren van de regenboog terug laten keren? Of wil je wat neutrale kleuren of juist de kleuren voor een jongen of meisje (als je weet wat het geslacht is)? Het kan ook zijn dat je een kamer wil die voor allebei kan. Dit is helemaal aan jou, alleen dat maakt het wel lastig. Als je wat rustigere kleuren kiest, dan kun je qua items wel beter losgaan en zo wat meer kleur aanbrengen in de kamer.

Vormen en materialen

Bij de kinderkamer inspiratie denk je toch ook aan leuke vormen en verschillende materialen? Hoe zou je het vinden om een mooie rotan poppenwieg te plaatsen en dan nog mooie babynestjes, een voor boven en een voor beneden misschien? Hierdoor kun je je kleintje zich overal veilig laten voelen en dan ben je toch in de buurt. Een goede keuze en uiteraard is dit ook leuk om cadeau te geven aan iemand die zwanger is, dit gaat namelijk altijd goed gebruikt worden. Zorg dat het niet te druk wordt, maar wat verschillende vormen, kleuren en materialen is wel leuk. Iets leuks voor aan de muur, een stoel naast het bedje of in de hoek om samen lekker te zitten. Een muziekje erbij, lekker samen naar buiten kijken, zorg dat alle mogelijkheden er zijn om samen tot rust te komen in deze kamer.

Wat ga jij kiezen?

Om de kinderkamer wat beter aan te kleden kun je altijd een mooi gepersonaliseerd cadeau kiezen met de naam van je kindje erop. Dit is ook leuk voor later als herinnering. Misschien krijg je wel leuke kraamcadeaus met de naam van je kindje erop en deze kunnen dan ook een mooie plaats krijgen in de kinderkamer. Vaak krijg je wel een mooie luiertas met naam of een stoeltje met de naam van je kindje. Kortom, er zijn genoeg leuke items die je in de kinderkamer kunt plaatsen waar je volop gebruik van zal maken.

Happy Horse Rabbit Richie met naam