Inspiratie eerste verjaardag dochter

De eerste verjaardag van uw dochter

Wat een mijlpaal, de eerste verjaardag van uw dochter. Hier wilt u natuurlijk uitgebreid bij stilstaan. Om deze dag zo optimaal mogelijk vorm te geven kunt u inspiratie opdoen, door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een eerste verjaardag outfit voor de kleine meid. Heeft u echt een schattig meisje, dat u graag in roze jurkjes uitdost, dan is roze een optie, maar heeft u een stoere meid die goed voor de dag komt in een verjaardags-shirt met haar eigen naam, dan is dat een goede keuze.

Om deze outfit compleet te maken, kan uw dochter als prinses voor de dag komen, door het dragen van een verjaardagskroon met een prominente 1 erop vermeld. Niet alleen erg leuk voor de verjaardag, maar ook heel geschikt om op foto vast te leggen. Zo kan een fotoshoot voor een 1 jarige dochter een dierbaar cadeau zijn. Op deze leeftijd groeien kinderen immers enorm hard. Door een fotoshoot voor de verjaardag te organiseren, kan later veelvuldig worden genoten van alle mooie foto’s, die deze fase van het leven weerspiegelen.

Opdoen van inspiratie

Inspiratie opdoen kan op vele manieren. Zo zijn er tegenwoordig veel gepersonaliseerde cadeaus te krijgen, zoals een Nijntje stoel met naam, of een nijntje spaarpot met naam. Zo krijgt de verjaardag een heel persoonlijke invulling. Een echt feest begint echter met de voorbereidingen. U wilt de verjaardag waarschijnlijk uitgebreid gaan vieren met uw vrienden en familie. Om dan de gehele verjaardag in stijl de organiseren, kunt u zich op voorhand verdiepen in de uitnodigingskaarten voor de verjaardagsgasten. U kunt hierbij kiezen uit een groot scala aan standaard kaarten, maar als u kiest voor een fotokaart, dan maakt u het geheel een stuk persoonlijker.

Sterker nog, als u de bovengenoemde eerste verjaardag outfit en verjaardagskroon tijdig in huis heeft, kunt u de jarige in spé alvast de leuke set aantrekken en hier een foto van maken voor de uitnodigingskaart. Zo krijgen de gasten, de kleine meid al in haar outfit, te zien op de uitnodigingskaart. Hoe bijzonder is het dan, als ze op haar verjaardag dezelfde outfit aanheeft, als op de uitnodigingskaart? Een andere leuke optie met betrekking tot een uitnodigingskaart, is een kaart te maken in de stijl van het geboortekaartje. Een mooi verloop van de geboorte van de kleine meid, naar haar eerste verjaardag.

Een leuke bezigheid voor de jarige dochter is losgaan op een smash cake. Dit is voor de kleine meid een erg uitdagende bezigheid en het zorgt voor uzelf en de gasten voor enorm veel plezier. Elk kind reageert immers weer anders op een smash cake. Het ene kind zal voorzichtig voelen aan de smash cake en de vingertjes daarna aflikken, terwijl het andere kind er flink op inhakt en de hele taart binnen afzienbare tijd volledig klein slaat. Des te leuker, om te kijken hoe uw dochter reageert op zo’n taart. Als er dan ook nog foto’s en video’s van gemaakt worden, dan zal er ongetwijfeld nog veel en vaak over worden gesproken.

Op het gebied van persoonlijke cadeaus is het ook bijzonder om uw jarige dochter een armbandje met naam erop te geven. Niet alleen mooi, maar het staat bovendien erg schattig om zo’n klein polsje.
Om op educatief vlak een gepersonaliseerd cadeau uit te zoeken, ook is een servies set met de naam van uw dochter een origineel idee. Haar naam zal dan iedere dag mooi op de ontbijttafel staan. Dit kunt u uiteraard zelf als cadeau aan haar geven, maar u kunt het ook aan de gasten vragen. Eigentijds, persoonlijk. Voor een eerste verjaardag van uw dochter kan het ook een idee zijn, haar een rugzakje cadeau te doen. Houdt ze van roze, dan is dat de kleur voor haar. Als u haar naam daarop laat afdrukken kan ze haar eigen spulletjes meenemen als ze op visite gaat. Bovendien is de rugzak weer heel handig voor de periode van de peuterspeelzaal of kinderopvang indien van toepassing.

Foto credits: Facebook @beyoutifulbeautyenfoto Instagram @beyoutifulfotografie