Huwelijkscadeaus voor ieder budget

Een Huwelijkscadeau kiezen hoeft niet moeilijk te zijn

Je vrienden of een familielid gaat trouwen, wat leuk! Nu heb je natuurlijk een huwelijkscadeau nodig, dit is wel zo netjes. Voor veel mensen is het uitzoeken van een cadeau vaak een lastige keuze. Wat moet ik in godsnaam kopen hoor je dan vaak! Wat hebben ze al? Wat vinden ze leuk? Wat vinden ze echt afgrijselijk? Als je online zoekt is er gelukkig veel inspiratie te vinden, denk aan persoonlijke dingen die mensen altijd wel kunnen gebruiken. In dit artikel geef ik jou wat suggesties, ik hoop dan ook dat ik jou een stukje op weg kan helpen naar een prachtig huwelijkscadeau voor hem en haar.

Huwelijkscadeau: Kimono voor Haar

Een kimono met naam van de bruid is een leuke optie om als Huwelijkscadeau te geven, ook kun jij bijvoorbeeld meerdere maken voor bijvoorbeeld jouw vriendinnen die de bruid gaan helpen bij het voorbereiden van het grote moment. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de bruid laten bedrukken op de voor en achterkant van de kimono. Een kimono is heerlijk om te gebruiken als badjas en te dragen tijdens het doen van bijvoorbeeld jouw make up.

kimono met naam

Huwelijkscadeau: Armband op Maat

Ook zou je kunnen kiezen voor sieraad zoals een leren armband met naam. De Armband kun je geven aan hem, haar of de kinderen. Tijdens een leuk uitje in bijvoorbeeld een pretpark kun jij jouw kind snel uit het oog verliezen. Wanneer iemand hem of haar dan tegenkomt is de naam gemakkelijk terug te vinden door even op de armband te kijken. Je kunt de armband op maat laten maken door de leeftijd door te geven en eventueel aanvullende informatie. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een telefoonnummer te plaatsen in plaats van een naam, of natuurlijk een combinatie van beiden. De armbanden zijn verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een kralenarmband of een gegraveerde slavenarmband of een meer eenvoudig naamarmbandje.

Voor de Baby

Is de bruid in verwachting of hebben ze net een baby gekregen? Dan zijn spullen voor de baby ook een leuk huwelijkscadeau. . Ook zou je kunnen kiezen voor een leuk bruidsjurkje die de kleine kan aan doen tijdens het huwelijk van pappa en mamma.

Naamketting

Een naamketting doet het ook altijd goed. Laat de naam van de bruid, bruidegom of het kind verwerken in een mooie antiek zilveren ketting. Dit persoonlijke cadeau is nooit onmisbaar en is een mooi aandenken aan een prachtige huwelijksdag.

Koffertje met naam

Laat een koffertje met naam van de kleine maken. Deze kunnen zij gebruiken voor wanneer de kleine gaat logeren bij opa en oma, of wanneer de familie samen op vakantie gaat. Ook is zo’n koffertje een leuke eyecatcher voor op de kinderkamer. Naast de naam zou je ook een symbool op het koffertje kunnen laten bedrukken. De koffertjes zijn beschikbaar in verschillende vormen.

Koffertje met naam

Persoonlijk huwelijkscadeau

Succes met het vinden van een Huwelijkscadeau voor de bruid en bruidegom. Het hoeft niet duur te zijn, als het maar iets is wat ze kunnen gebruiken. Een persoonlijk tintje doet het altijd goed.