Gepersonaliseerd cadeau 1 jaar

Luxe Babynestje green sage

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau 1 jaar? Dan is het goed om eens na te gaan wat de mogelijkheden daarvoor zijn. Het ligt er ook aan in hoeverre het kindje zich al heeft ontwikkeld. Sommige kindjes kruipen op deze leeftijd nog, anderen lopen al en brabbelen. Het is dan leuk om bijvoorbeeld te denken aan een loopfietsje of autootje. Zo kan het lopen meer gestimuleerd worden, maar er zijn nog veel meer gepersonaliseerde cadeaus voor de eerste verjaardag mogelijk en daar helpen wij je graag bij!

Kinder paraplu vos met naam

Meer over een babynestje

In Nederland is een babynestje al langere tijd een echte trend. Het is een knus mandje en dat idee komt uit Scandinavië. Het bestaat uit een zachte stof en je kindje kan hierin lekker een dutje doen. Verder is het licht en klein en kan ook eenvoudig ergens mee naar toe worden genomen. Voor je kindje is het een lekker warm en veilig plekje. De babynestjes worden gebruikt om je kindje lekker te laten slapen op een plek waar je er bij bent. Als je ergens naar toe moet hoef je geen bedje mee te nemen, je kunt een nestje meenemen en dan kan je kindje hierin tot zes maanden oud ongeveer. Er wordt vaak gekozen voor een babynestje wit of een babynestje blauw. Maar er zijn ook veel andere kleuren en prints mogelijk.  

Babynestje corduroy blauw

Cadeau inspiratie

Je zoekt al een tijdje naar gepersonaliseerd cadeau 1 jaar, maar je komt er nog niet uit. Daarom hebben wij een paar tips voor je:

  • Een dieren rugzak met een naam dit komt altijd goed van pas. Als ze wat ouder worden kan de rugzak mee naar de speeltuin, naar de opvang of naar opa en oma. Zo kunnen kinderen hun eigen spulletjes veilig meenemen.
  • Koffertjes met hun naam erop is ook erg leuk, voor als ze gaan logeren bij opa en oma bijvoorbeeld.
  • Sieraden kunnen ook als gepersonaliseerd cadeau eerste verjaardag, dit is vooral voor meisjes leuk, zoals een armbandje.
  • Speelgoed met de naam doet het ook altijd erg goed. Het is ook een leuke herinnering voor later als ze dit hebben gekregen en het is erg persoonlijk. Als je iets wil geven wat persoonlijk en origineel is, dan is het speelgoed altijd een goede keuze. Hierin zijn erg veel mogelijkheden, zoals een etui, een blokkendoos en nog zoveel meer.  
  • Loopauto met naam, dit is altijd leuk zodat de kleintjes in huis beter kunnen leren lopen en ondersteuning krijgen. De kans is ook groot dat ze het hierdoor sneller leren omdat ze de loopauto zo leuk vinden.
Kat etui met naam

Laat je hier daarom inspireren voor een gepersonaliseerd cadeau eerste verjaardag en dan kun jij de jarige snel verrassen met jouw keuze.