Dochter en moeder dragen hetzelfde: twinning!

twinning

Het wordt steeds populairder voor moeders en dochters om hetzelfde te dragen. Als moeder en dochter dezelfde kleding dragen, wordt dit ook wel twinning genoemd. Je koopt leuke kleding voor jezelf en tegelijkertijd zie je dat er ook mini-me versies van dezelfde kleding te vinden zijn. Ideaal voor je dochter. Voor elke dochter is het een groot plezier om er net zo mooi uit te zien als mama. Waarom zou je er dan geen dankbaar gebruik van maken om samen te shoppen naar dezelfde soort kleding?

Samen opvallen

Het zal jullie samen zeker lukken om op te vallen als jullie op bijvoorbeeld een feestje samen verschijnen in hetzelfde outfit. Vele kledingmerken doen graag mee aan twinning. Niet alleen omdat het in populariteit groeit, maar ook omdat het een echt modebeeld is van de tegenwoordige tijd. Overigens hoeft het niet alleen maar te gaan om kleding. Ook met sieraden kunnen jij en je dochter ervoor zorgen dat jullie in dezelfde stijl gekleed zijn. Neem bijvoorbeeld een leuke naam ketting. Met deze naamketting draag je dezelfde ketting als je dochter en kunnen jullie laten zien dat jullie echt bij elkaar horen.

Elke dag er hetzelfde uitzien?

Twinning is vooral populair geworden doordat verschillende gebruikers foto’s hadden geplaatst waarbij ze zichzelf op de foto hadden gezet met hun dochter, en waarbij ze hetzelfde droegen. Maar is het wel handig om elke dag hetzelfde te dragen? Net zoals bij elke trend geldt dat je ook het twinning niet moet overdrijven. Het is natuurlijk wel leuk voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag of wanneer jullie er samen er echt een twinning dag van willen maken. Het is alleen niet aan te raden om elke dag hetzelfde aan te trekken. Dan gaat de lol er al snel vanaf en dat terwijl twinning gewoon een hele leuke trend is.

Vooral afwisselen

Als je echt wil opvallen, dan is het leuk om er af en toe een twinning dag van te maken. Op zo’n dag kunnen jullie precies dezelfde kleding aantrekken, maar ook dezelfde sieraden dragen. Denk hierbij aan leuke oorbellen die passen bij jullie outfit zodat het plaatje helemaal compleet is. Ook het dragen van een leuk bijpassende naam armband zoals uit deze collectie https://www.bebetos.nl/product/naam-armbandjes/ echt iets wat hoort bij twinning. Door samen te kiezen voor hetzelfde armbandje zorgen jullie ervoor dat jullie outfits goed bij elkaar passen en dat jullie een zijn. Door wel af en toe iets anders aan te trekken dan precies hetzelfde, houd je de trend levendig en leuk.

Wat kun je aantrekken om met elkaar te matchen?

Als jullie een twinning dagje hebben, dan kun je op verschillende manieren ervoor zorgen dat jullie echt op elkaar lijken. Naast de kleding en de sieraden, kunnen jullie ook kijken naar schoenen. Het is zelfs leuk om met je baby dezelfde schoenen aan te doen. Accessoires zijn belangrijk, maar ook de manier waarop je je haar draagt. Er zijn vele haardrachten mogelijk, maar als jullie ervoor zorgen dat jullie haar er tijdens jullie twinning dag er precies hetzelfde uitziet, maakt dat het plaatje helemaal compleet. Een ander onderdeel van twinning is door samen dezelfde tattoo te zetten wanneer je dochter hier oud genoeg voor is. Ook door dit te doen, zorg je ervoor dat jullie las een eenheid door het leven gaan.

Zal twinning altijd in blijven?

De band tussen moeder en dochter zal altijd hecht blijven, en het zal voor verschillende dochters ook een enorme eer zijn om er precies zo uit te zien als mama. Twinning is een geweldige trend die deze band ook goed laat zien. Het zal dan ook een trend zijn die nog wel een langere tijd zal blijven. Het is alleen wel aan te raden om ook af te wisselen om deze trend levendig en leuk te houden. Zo zal de trend het ook goed blijven doen in de toekomst. De verschillende kledingmerken zijn in ieder geval goed bezig om hun huidige twinning collectie steeds verder uit te breiden.