De babyvoeding is nauwkeurig samengesteld en hierdoor erg voedzaam.

De babyvoeding is nauwkeurig samengesteld en hierdoor erg voedzaam. De vegan ingrediënten zijn rijk aan verschillende vitaminen & mineralen om de groei en ontwikkeling van je baby en peuter te ondersteunen.

De maaltijden bestaan uit verrassende combinaties waar je zelf misschien niet zo snel opkomt maar wel zeer goed in de smaak valt bij jouw baby/peuter. Het is gemakkelijk, snel en zonder schuldgevoelens te serveren. De maaltijden worden Mise en Place geleverd ( in stukjes) zo zie je direct wat je baby/peuter binnenkrijgt. What you see is what you get! Je weet wat je baby/peuter eet.

Dingen uit handen geven is soms moeilijk. Vooral als het om je baby gaat. Het levert je uiteindelijk wel  rust en mentale ruimte. Misschien zelfs wat ME time en dat betekent meer energie en een vrolijke ouder voor je baby/kind. Een win win!

Dissh helpt jou met alle liefde de rust en ruimte te creëren in je hoofd door vragen en onzekerheden als wat ga ik vanavond voor mijn baby koken, krijgt mijn baby wel de juiste voedingstoffen binnen? 

Deze vragen nemen wij allemaal uit handen. Dissh kookt met alle liefde met verse en grotendeels biologische producten voor jouw baby Dissh supervoeding voor baby’s en peuters! Je weet wat je kind eet, onbewerkt voedsel en voor een groot deel  90% biologisch. Het is vers, voedzaam en gemakkelijk!

 

 

Verpakt in bpa vrije, voedselveilige en milieuvriendelijke verpakkingen.

De maaltijden worden bereid door een kok in een HACCP gecertificeerde keuken gekeurde keuken.  Alle maaltijden zijn Vegan en wordt in stukjes geleverd ( Rapley methode).  Wij pureren de maaltijden niet voor.
 
Wij geloven dat iedere baby uniek is en zijn eigen ontwikkeling op zijn eigen tempo mag meemaken.
 
Jij als ouder bepaalt ( samen met je baby) hoe je de maaltijden serveert. De Rapley methode, prakken of volledig pureren.

Je ontvangt het als fingerfood…

serveer het geprakt…

of serveer het gepureerd.

Click me!

Bestel nu jouw box