Dieren rugzak met naam:

Een leuke & originele dieren rugzak met naam voor peuter en kleuter

Ben je op zoek naar een geschikte rugzak voor je peuter of kleuter? Zodra je kind naar school gaat, wordt het belangrijk om een rugzak aan te schaffen. Ook voor die tijd kan het prettig zijn om een rugzakje te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een aantal spulletjes inpakken als je kindje gaat logeren. Ben jij op zoek naar een leuke rugzak met naam voor een peuter of kleuter? Dan kan een dieren rugzak een uitstekend idee zijn. De meeste kinderen houden van dieren. Daarom worden knuffels vaak in de vorm van een dier gemaakt en vind je ook veel dieren terug in kinderboeken. In onze webshop vind je verschillende mooie dieren rugzakjes met naam.

Rugzak aap met naam

Welke dieren rugzak zal jouw kindje het leukst vinden?

In ons assortiment vind je veel leuke rugzakjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een rugzak met een wasbeer erop? Daarnaast hebben we ook rugzakjes met een kat of konijn erop. Ook voor rugzakken met een vos of chinchilla of ander dier erop  ben je voor ons aan het juiste adres . Welke rugzak je kindje het leukst zal vinden, is vaak afhankelijk van welk dier je kind het leukst vindt. Het kan ook een goed idee zijn om je kindje te vragen welke tas hij of zij het leukst vindt. Zo weet je zeker dat je zoontje of dochtertje de rugtas met veel plezier zal dragen!

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €42.95.Huidige prijs is: €35.95.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €21.95.Huidige prijs is: €19.95.
Sale
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €49.95.Huidige prijs is: €44.95.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €35.95.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €29.95.Huidige prijs is: €25.95.
bekijk alle tassen en rugzakjes

Een gepersonaliseerde rugzak leuk om kado te geven

Er zijn dus verschillende rugtassen met dieren erop die je in onze webshop kunt bestellen. Het is ook goed om te weten dat je veel van de rugzakken kunt laten personaliseren. Wil je graag dat de naam van je kind op de rugzak komt te staan? Kies dan voor een van de rugzakken met naam die we in onze webshop aanbieden. Zeker voor op school, waar veel kinderen komen, is het goed om een rugzak met een naam te kiezen. Zo is het altijd duidelijk wie zijn rugzak het precies is.

Leuk voor de eerste keer naar school

Vaak wordt er voor het eerst een rugzakje besteld zodra een kind naar school moet. Als je kindje voor de eerste keer naar school moet, kan je kindje dit leuk of juist spannend vinden. Het is dan ook fijn als je kindje een leuke rugzak heeft. Een dieren rugzak met naam is geschikt voor zowel peuters als voor kleuters. De rugzakken in onze webshop zijn bovendien van hoge kwaliteit. Een rugzak die je bij ons bestelt kan dan prima een langere tijd gebruikt worden.


Vind je het lastig om de perfecte rugzak te vinden tussen alle rugzakken die we aanbieden? Maak dan gebruik van de filters van onze webshop. Zo heb je al snel een rugzak gevonden die aan alle wensen voldoet.

Rugzak met naam: bekijk alle producten