De leukste originele kraamcadeaus

kraamkado

Bij een kraambezoek horen uiteraard cadeautjes. Vaak wordt de kersverse moeder overspoeld met rompertjes, luiers en andere nuttige dingen, en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Maar wilt u echt opvallen met een uniek cadeau? Lees dan snel verder!

Maak iets moois van een nuttig kraamcadeau

Er is natuurlijk helemaal niks mis met een nuttig cadeau, de babytijd is tenslotte geen goedkope tijd. Het geven van een nuttig cadeau klinkt misschien niet bijzonder origineel, maar ook met iets nuttigs kunt u er een opvallend cadeau van maken.

Het meest voor de hand liggend zijn dan natuurlijk luiers, die vliegen er doorheen in een gezin met een baby. Gewoon een pak luiers geven is misschien een beetje saai, maar zelfs daar valt iets leuks van te maken. U kent vast de luiertaart wel, hartstikke leuk, en redelijk eenvoudig om zelf te maken. Ziet u zelf maken niet zo zitten, dan zijn er ook volop ondernemers die tegen betaling een luiertaart op maat voor u kunnen maken.

Een luiertaart is overigens allang niet meer gebonden aan de taartvorm, ook deze kan zo persoonlijk gemaakt worden als u wil. Ze zijn er bijvoorbeeld ook in de vorm van een vrachtwagen, een fiets of zelfs een drumstel. Vul de taart eventueel aan met knuffeltjes, speeltjes of doekjes en zo wordt iets nuttigs toch iets heel persoonlijks en origineels. Een leuke website hiervoor kwamen we hier tegen.

Vergeet de moeder niet

Het is logisch dat er bij een kraamvisite als eerste aan de baby wordt gedacht. Maar denk ook aan de moeder, die kan na de komst van de baby ook wel wat verwennerij gebruiken. Tijd voor jezelf is schaars voor een kersverse moeder, dus daar wil ze natuurlijk optimaal van genieten.

Geef de moeder iets waar ze echt blij van wordt, bijvoorbeeld een goed boek of een heerlijk verwenpakket met ontspannende verzorgingsproducten. Als u iets geeft wat bij de moeder past zal dat zeker gewaardeerd worden.

Geef een herinnering cadeau

De babytijd vliegt voorbij, dat kan iedere moeder beamen. Ze worden zo snel groot. Met een herinneringscadeau geeft u een blijvend aandenken aan de babytijd.

Bent u zelf creatief? Maak dan bijvoorbeeld iets tastbaars van het geboortekaartje. Maak een geboortestoeltje met het ontwerp van het kaartje, verwerk het in een lampenkap of maak een mooi geboortebord, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook zonder zelf aan de slag te moeten zijn er vele mogelijkheden om een mooi herinneringscadeau te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie newborn fotoshoot? Dit is ook leuk om te combineren met een fotoalbum om de foto’s netjes in te bewaren. Een verfset of een gipsset om een afdruk te maken van die kleine, schattige handjes en voetjes vindt ook bijna iedereen leuk om te krijgen.

Is de kleine rond kerst geboren? dan is een Kerstbal met naam natuurlijk ook een superleuk cadeau welke nog vele jaren in de kerstboom weer is terug te zien!

Niet origineel is ook goed

Soms lukt het gewoon niet om iets origineels te bedenken, en dat is natuurlijk ook goed. Het belangrijkste is dat het cadeau met liefde gegeven wordt. Wilt u er zeker van zijn dat het cadeau in de smaak valt? Laat de ouders dan gewoon zelf iets uitkiezen. Koop of maak een mooie cadeaubon, daarmee zit u altijd goed. Het is misschien niet zo origineel, maar wel altijd bruikbaar en gewenst. En zelfs een cadeaubon is natuurlijk op een creatieve en originele manier te verpakken. Maak er een mooie kaart van, doe hem in een leuk pakket met kleinigheidjes of personaliseer de cadeaubon door bijvoorbeeld een mooie foto te gebruiken.

Geef een persoonlijk kraamcadeau!

Met een gepersonaliseerd cadeau zit u altijd goed. Het is immers met zorg en aandacht uitgezocht, speciaal voor deze baby. Wat dacht u bijvoorbeeld van een unieke, handgemaakte naam armband? Sieraden zijn een tijdloze herinnering aan een bijzondere tijd. Ze worden vaak levenslang bewaard, ook als de baby gegroeid is en ze niet meer past blijven armbanden een waardevol aandenken aan de babytijd.

Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan een knuffeldoekje, zoals deze schattige eenhoorn met de naam van de baby.

Een nieuw geboren kindje vraagt om een origineel, persoonlijk kado. En wat is er persoonlijker dan een babykado met naam van de pasgeboren baby? Dit is een unieke herinnering voor de ouders, die zeker op prijs zal worden gesteld. Er zijn verschillende mogelijkheden om een gepersonaliseerd kado met naam te kiezen, zodat voor iedere diverse smaak een kado bestaat. Hieronder zullen enkele kado voorbeelden worden gegeven

Geboortetoren met naam

Een geboortetoren met de naam van het pasgeboren kindje is een uiterst persoonlijk, speels kraamcadeaus voor de jonge koter. Pas het kado aan uw wensen aan door de bedrukking, het lettertype, het symbool of de kleuren van enkele blokken te veranderen. Kies voor een stoer karakter door een raket of vliegtuig als symbool te verwerken met een cool lettertype, of ga juist voor een lieflijk, zacht karakter met roze kleuren en een hart of zeepaardje. Zoals is te zien, bestaat er een grote variatie om het cadeau te personaliseren aan je wensen

Nijntje stoel met naam

Wat is er schattiger dan het iconische kinder-symbool Nijntje? Een Nijntje stoel met naam heeft een licht, lief karakter, dat leuk in de kinderkamer zal staan. Iedere meubel is uniek en van uitmuntende, handgemaakte kwaliteit. De stoel staat daarom niet alleen heel schattig, maar is tegelijkertijd heel hip. De Nijntje stoel zal als echte speciale eye-catcher je kinderkamer afscheiden van de anderen. De stoel is geschikt voor kinderen van twee tot vijf jaar. Pas het lettertype aan je wensen aan en maak zo je kinderkamer met deze unieke meubel af. Om de Nijntje-look af te maken, kun je ook nog kiezen voor een spaarpot van Nijntje met naam in verschillende kleuren.

Nijntje spaarpot met eigennaam

Nijntje staat schattig in iedere kinderkamer. Een Nijntje spaarpot met naam is hierop geen uitzondering, en geeft een lief en unieke twist aan iedere kinderkamer en zorgt ervoor dat jouw kinderkamer met deze decoratie net iets anders is. Maak het cadeau nog persoonlijker door het speciaal naar jouw wensen te maken, wat kan door middel van het lettertype, de opdruk, het formaat, of de kleur te veranderen. Zo kan de Nijntje spaarpot met naam een uniek karakter krijgen. Door de sluiting aan de onderkant van het spaarpotje kunnen eventueel al een paar muntjes in het unieke spaarpotje worden gedaan, waardoor het eerste sparen al is begonnen

Bibs fopspeen met naam

Een fopspeen met naam is niet alleen een persoonlijk, maar ook nog eens een heel praktisch kraamcadeau! Je weet zeker dat het cadeau gebruikt zal worden, en kan zo worden aangepast dat het bij een speciaal outfitje van de kleine baby past. De fopspeen is zo te personaliseren dat de kleur kan worden aangepast, en een lettertype kan worden gekozen. Er bestaan daarnaast twee maten. De kwaliteit van de fopspeen is uitmuntend, aangezien door een speciale UV-laser de naam wordt gegraveerd, waardoor de naam op de fopspeen niet zal slijten. Het speengedeelte is comfortabel voor de baby te gebruiken, doordat deze speciaal flexibel is gemaakt en zacht aanvoelt. De vorm is vergelijkbaar met de borstvorm, en zal door het kindje intuïtief makkelijk en comfortabel te gebruiken zijn.

kerstbal met naam

Raak helemaal in de kerststemming door een kerstbal met naam te ontwerpen, die speciaal gepersonaliseerd kan worden aan het karakter van het kindje! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en lettertypen, zodat het cadeau precies aan jouw wensen kan voldoen. De kerstbal is van perfecte glas kwaliteit gemaakt, waardoor deze mooi zal glinsteren in iedere kerstboom. Dit cadeau is onmisbaar voor kindjes die in de winter geboren zijn, maar zal sowieso prachtig staan bij Baby of kindjes die in het afgelopen jaar ter wereld zijn gekomen. De kerstbal staat niet alleen stijlvol, maar is daarnaast een uniek cadeau dat de kerstboom net een beetje leuker en gezelliger maakt!

Het perfecte kraamcadeaus voor jouw kleintje
Weet je in alle diversiteit niet zeker welk cadeau het beste bij jouw nieuwe kindje past? Dat snappen wij heel goed, er is zoveel leuks om uit te kiezen! Neem daarom dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij je keuze, zodat jouw cadeau perfect bij je wensen past. Een kraamcadeau met naam is een uniek en persoonlijk cadeau dat perfect is voor ieder baby!