De leukste naamcadeaus voor een baby

Is er iemand binnen je familiekring of vriendengroep in verwachting? Dan is het tijd om een leuk cadeautje te geven. Op deze pagina gaan we jou een aantal handige tips geven die ervoor moeten zorgen dat jij straks met het leukste naamcadeaus komt. Je wilt de aanstaande moeder natuurlijk wel verrassen met een top cadeau en gelukkig staan wij dan voor je klaar om je te helpen. Onderstaand hebben wij een overzicht met leuke producten waarvoor jij zou kunnen kiezen!

Nijntje spaarpot

Nijntje, de meeste kinderen zijn er gek op. Wanneer jij ervoor kiest om een Nijntje spaarpot met naam te geven, dan doe je absoluut een goede aankoop. Deze spaarpot is erg leuk ter decoratie van de babykamer. Het product is in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen. Tevens heb je de mogelijkheid om zelf het lettertype uit te kiezen.

een spaarpot als naamcadeau

Geboortetoren 

De geboortetoren kunnen we absoluut zien als een uniek en leuk cadeau voor bij de geboorte van een baby. Zo kan je op deze toren de naam en de geboortedatum van het kind laten zetten. De toren is gemaakt van verschillende houten blokken. 

Eerste verjaardag outfit

Mocht de baby van bijvoorbeeld je broer, je zus of een goede vriendin 1 jaar zijn geworden, geef dan een eerste verjaardag outfit cadeau! Deze outfit is super schattig en raden wij absoluut aan!

Nijntje stoel als naamcadeau

Bovenstaand vertelden we je al dat veel kinderen gek zijn op nijntje en wanneer je ervoor kiest om een Nijntje stoel met naam cadeau te doen zit je absoluut goed!. Dit cadeau is geschikt voor 2 tot 5-jarige en je kunt de naam op de stoel laten bedrukken met verschillende lettertypes.

Nijntje stoel met naam

Een nuttig naamcadeau: Bibs speen

Een Bibs speen met naam kunnen we absoluut als een origineel cadeau zien. Tevens is het ontzettend schattig wanneer de baby daadwerkelijk gebruikmaakt van de speen met zijn naam erop. Mocht je dit product aan willen schaffen, dan kan je de naam van het kindje bedrukken in twee soorten lettertypen.

Bibs fopspeen

Badjas met naam geborduurd

Badjas met naam geborduurd kopen? Dat is absoluut een goed idee als cadeau voor een baby! Mocht je deze badjas aan willen schaffen en cadeau willen doen, dan is het goed om te weten dat deze in verschillende kleuren en lettertypes te verkrijgen is! Tevens is het product wasbaar in de wasmachine en dat is ook wel zo handig.

Servies set

Hoe schattig is het wanneer je een kindje een servies set met naam ziet gebruiken? Mocht jij dit cadeau willen doen, dan is dat zeker een erg goed idee. Er zijn verschillende designs met afbeeldingen en je kunt de naam van het kindje op het servies laten bedrukken zoals je uit de naam waarschijnlijk al wel kon afleiden!

Konijn Grijs

Eventuele andere naamcadeau producten

Mocht jij op zoek zijn naar een ander geschikt naamcadeau ? Kijk dan verder in onze webshop. Hier vind je namelijk nog veel meer producten die mogelijk geschikt kunnen zijn!