De eerste schooldag, spannend!

Vos rugzakje

De eerste schooldag na de vakantie is voor veel kinderen weer een spannende maar ook leuke tijd. Vooral de voorbereidingen maken dat uw kind weer zin heeft om de juf en alle vriendjes en vriendinnetjes weer te kunnen zien. En naar school gaan betekent ook weer schoolspullen moeten halen, en zo ook de tas waarmee de schoolspullen meegenomen kunnen worden. De rugtas van uw kind is minstens zo belangrijk als alles wat er op school gebeurt en daarom kunt u kiezen voor verschillende soorten tassen voor de eerste dag school.

Vos rugzakje
Dieren rugzakje met naam

Rugzakjes voor kinderen

In de meeste gevallen zullen kinderen kiezen voor een kinderrugzak om mee naar school te nemen. Deze zijn makkelijk om mee te nemen en er kan veel in. Voor ieder soort kind zijn er geschikte rugtassen verkrijgbaar. Zo zijn er stoere en sportieve rugtassen voor jongens, roze tassen voor meisjes en ook de leukste dieren rugzakken voor de jongste kinderen. Een van de meest populaire varianten is de kinderrugzak leeuw, waar uw kind niet alleen stoer mee overkomt, maar ook kan laten zien dat die van dieren houdt. De blits maken al vanaf de eerste schooldag is heel eenvoudig met dit soort unieke rugtassen.

Vos rugzakje

Eigen koffertje

Een andere manier om uw kind zijn of haar schoolspullen mee naar school te kunnen laten nemen is door het gebruik van een koffertje. Dit koffertje kan in een strak ontwerp zijn, of een wat meer speels thema dat past bij uw kind. De koffertjes zijn beschikbaar in verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen. Bovendien is het ook mogelijk dit koffertje helemaal te kunnen personaliseren. Dit kan door onder andere door te kijken naar de kleuren, maar u kunt er ook voor kiezen om een koffertje met naam te nemen, waardoor de naam van uw kind rijkelijk erop te zien is en deze van afstand zelfs al te herkennen is.

Alles wat u nodig kunt hebben

Een van de belangrijkste dingen waarop gelet moet worden wanneer het nieuwe schooljaar weer begint, is dat uw kind goed van en naar school kan gaan en alles tot de beschikking heeft om goed voor de dag te kunnen komen. De rugtas (of koffer) die uw kind dan niet meeneemt bepaalt het gemak en ook dat het leuk is om het huiswerk en de lunch weer in te pakken en richting te gaan. De rugzak is natuurlijk slechts één zaak waar u aan kunt denken voor uw kind. Er zijn nog meer punten waar u aan kunt denken om de eerste schooldag goed voor te bereiden, zoals wat voor lunch het beste is om mee te kunnen geven, welke schoolspullen zoals schriften en potloden uw kind het beste nodig kan hebben en natuurlijk de beste kleertjes. Denk hier ook aan wanneer u kijkt voor een rugzak of koffertje en sla meteen alles in één keer goed in, zodat u zeker weet dat uw kind de beste start maakt om er een goed schooljaar van te kunnen maken.