Cadeau ideeen voor (nieuwe) vaders

Cadeau ideeen voor (nieuwe) vaders

Iedereen kent het wel, de cadeau stress. U wilt een cadeau kopen voor iemand maar u weet niet wat u moet halen. Voor elk persoon haal je iets anders, zo kunt u denken aan een ring voor uw moeder en een armband voor uw vader. Sieraden zijn niet alleen hele mooie cadeau’s voor vrouwen maar ook voor mannen.

Cadeau idee 1: Leren armband

Vaak valt een leren armband goed in de smaak van vaders. Leren armbanden zien er modern uit en zijn vaak de favoriet bij veel mannen. Doordat de leren armband een natuurlijke uitstraling heeft, staat deze bij bijna alle mannen heel mooi en netjes. dit geeft de man een nog mannelijkere uitstraling. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u niet uw gewenste armband zult vinden. Er zijn dunne en dikke armbanden, donkere en lichte kleuren, verschillende designs en nog veel meer. Hierdoor zult u de juiste armband voor uw vader vinden.

Cadeau idee 2: Armbanden laten graveren

De leren armband is een leuk cadeau voor vaders, maar wilt u het toch persoonlijker. Dan kunt u uw vaders naam of de initailen van hem of de baby er in graveren. Dit maakt het veel persoonlijker en leuker voor uw vader. Natuurlijk kunt u zelf ook een woord/zin verzinnen voor in de armband. Door er iets in te laten graveren zult u de leren armband gepersonaliseerd en uniek maken. U kunt iets aan de voorkant en achterkant graveren. Ook is het mogelijk om het horizontaal of verticaal te laten graveren. Vaak heeft de leren armband een schakel sluiting hier zal de tekst op gegraveerd worden.

Cadeau idee 3: Toch iets anders?

Is de armband met naam toch niet helemaal wat u zocht? Dan hebben wij uiteraard meer cadeau ideeen voor uw vader! Gaat uw vader vaak op reis? Dan is de paspoorthoes ook een ideale cadeau voor uw vader. Ook kunt u deze paspoorthoes personaliseren, door er een naam op te bedrukken. De naam wordt dan aan de voorkant bedrukt. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere tekst te plaatsen in plaats een naam. Symbool of een andere lettertype is ook mogelijk als u dit aangeeft. De paspoorthoes is van PU leder en de tekst wordt bedrukt met flex vinly materiaal. Zo raken de paspoorten ook nooit meer door de war. Is uw vader geen reiziger maar wel een sporter? Dan kunt u ook een gymtas cadeau geven. Ook is het hierbij mogelijk om een naam te bedrukken aan de voorkant van de tas. De gymtas is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en roze. De kleur van de naam/tekst kunt u ook uit kiezen. U kunt kiezen uit wit, goud of zilver. Voor de meeste mannen zal de zwarte gymtas met witte lettertype het mooiste zijn.