BABYNESTJES:

Een leuke & comfortabele babynest om als kraamcadeau

Onze babynestjes zijn comfortabel en heerlijk knus om je kleintje een fijn beschermend gevoel te geven. Ontzettend leuk om als kraamcadeau te geven of natuurlijk jezelf mee te verwennen. Je leg jouw kleintje veilig en zacht weg in één van onze comfortabele babynestjes. Je legt de baby met zijn hoofdje bij het meest ronde gedeelte en de voetjes komen dan bij de twee uiteinden die met een koord bij elkaar worden gehouden. Ze zijn heerlijk warm en je legt ze makkelijk in de box, naast papa en mama in bed. Kan makkelijk worden meegenomen op vakantie, visite of andere plaatsen zodat  uw kindje zich direct vertrouwd en veilig voelt in zijn/haar babynestje.

Welke babynest vind jij het mooist vinden?

In ons assortiment vind je veel mooie babynesten. Wat denk je bijvoorbeeld van een Babynestje mint veren. Daarnaast hebben we ook luxe babynesten met verschillende prints erop. Ook voor babynest met corduroy stof erop ben je voor ons aan het juiste adres. Een comfortabele plaats om in dutten tijdens de eerste maanden van jouw baby. Het nestje kan gebruikt worden in een kinderbedje, wieg, box of in het bed van de (nieuwe) papa en mama. Het nestje is zeer praktisch voor thuis of als een kinderbedje voor het reizen. 

Luxe Babynestje green sage

69.95

Babynestje regenboog

59.95

Luxe Babynestje Mikrokosmos

69.95
bekijk alle babynesten

Een babynest is een leuk idee om als kraamkado te geven

Het babynestje kan worden gewassen. Katoen is een natuurlijk materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en goed ademt. Het absorbeert vocht en voelt in de zomer lekker koel aan en houd je kleintje in de winter heerlijk warm. Katoen is dé ideale stof voor een babynestje zoals deze!

Maak veilig gebruik van een babynestje

Het is belangrijk dat je je kindje altijd in de gaten houdt wanneer hij in een babynestje ligt. Er is namelijk een kans dat je kindje met het gezicht te dicht tegen de rand van het babynestje aan gaat liggen. We blijven het aanraden om altijd een oogje in het zeil houden.


Vind je het lastig om de perfecte babynest te vinden tussen alle babynesten die we aanbieden? Maak dan gebruik van de filters van onze webshop. Zo heb je al snel een babynest gevonden die aan alle wensen voldoet.

Babynest: bekijk alle producten