Babycadeaus steeds vaker gepersonaliseerd

Bij de eerste de beste baby- of speelgoedwinkel naar binnen lopen en een babycadeau kopen dat mogelijk zou kunnen passen is niet meer van deze tijd. Steeds vaker wordt er gekeken naar speelgoed met de naam van het kindje, in een stijl die hij of zij leuk vindt of dat echt past bij diens interesses. De mogelijkheden om babycadeautjes te laten personaliseren worden daarom ook steeds meer uitgebreid. U kunt het zo gek niet meer bedenken of er is wel een personalisatie mogelijk. Hieronder lichten wij een aantal van de mogelijkheden uit.

Speeltjes en handigheidjes met eigen naam

De meest voorkomende personificatie is natuurlijk het speelgoed echt eigen te maken voor het kind en daarom de naam van het kindje op het product te zetten. Zo weet iedereen dat dit van hem of haar is, en uw kindje leert ook meteen hoe de eigen naam geschreven moet worden. Twee vliegen in één klap dus. Op onze pagina vind u alle soorten gepersonaliseerde babycadeaus met naam waar u uit zou kunnen kiezen om een leuk gepersonaliseerd dingetje te kunnen geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Van tot aan speelauto’s, de keuze is zeer uitgebreid. Niet alleen speelgoed kan gepersonaliseerd worden. Ook handige artikelen zoals spenen, rompertjes en commodes kunnen voorzien worden van een eigen naam. Vooral speentjes met naam blijken erg populair te zijn. Deze zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens leuk uit. Daarnaast weet u zeker dat mochten er meer kinderen zijn en uw kind alleen zijn of haar eigen speentje wilt hebben, dat u altijd de juiste speen geeft. Daarbovenop komt natuurlijk dat de kleine zien slapen met een speen met de eigen naam meer dan schattig is.

Gepersonaliseerd speelgoed

De naam van het kindje op de producten is niet de enige personificatie die mogelijk is. Vooral op houten speelgoed, zoals blokken, wagentjes en huisjes, kan er meer en meer gedaan worden om het speelgoed uniek te maken. Zoiets eenvoudigs als sensorische houten blokken kunnen dan bijvoorbeeld worden ingezet om uw kind sneller te leren wat u wilt dat het aanleert.

Sensorische blokken
sensorische houten blokken kunnen dan worden ingezet om uw kind sneller te laten leren

Vraag naar de mogelijkheden

Gepersonaliseerde babycadeaus en de leukste originele kraamcadeaus beginnen bij wat u wilt hebben voor de kleine. Daarnaast is het personaliseren precisiewerk, dus goed contact blijft altijd een belangrijk iets. U kunt daarom altijd vragen stellen wat er mogelijk is en uw voorkeuren doorsturen, waardoor het gepersonaliseerde cadeau ook echt uniek is en past bij het kind. Omdat er direct contact gemaakt kan worden met degene die voor u het speelgoed klaarmaakt, is er meer mogelijk in wat u wilt hebben. Veel van deze persoonlijke aanpassingen zijn ook online door te voeren, waardoor u zelfs zonder telefonische afspraak al zou kunnen krijgen waar u naar op zoek bent.