Armbanden laten graveren

Armband graveren

Het is altijd leuk om een mooie armband of ketting te krijgen. Maar hoe leuk is het om er eentje te krijgen met uw eigen naam of een persoonlijke tekst? Dat willen we allemaal wel! Bij Bebetos kan je kettingen en armbanden laten graveren voor een persoonlijke touch.

Een armband laten graveren als cadeau

Geef niet zomaar een armband of ketting cadeau, maar maak er iets persoonlijks van. Kies een armband uit het assortiment die goed bij jezelf of uw vriend of vriendin past. Een fijne naam armband met koeien- of luipaardprint of liever een iets dikkere lederen armband. De armbanden hebben een RVS-schakel waar u een naam, initialen of een korte boodschap op kunt laten graveren. Graveer bijvoorbeeld de naam van uw zus of vriendin op uw armband en uw eigen naam op een armband voor haar. Op zoek naar een cadeau voor uw vrouw? Dan is een naam ketting in hartvorm wel een origineel cadeau. Aan de achterzijde kan u eventueel de datum van jullie trouwdag laten graveren en binnenin een mooie foto plaatsen. Dit is een mooie herinnering en uw vrouw heeft meteen een unieke ketting.

Graveer een mooie leren armband heren met een naam

Ook voor mannen

Wie denkt dat armbanden enkel voor vrouwen zijn, heeft het goed mis. Steeds meer en meer mannen dragen ze namelijk. Het maakt hun outfit compleet en creëert vaak een stoere look. De runderleder armbanden zijn daarom een ideaal cadeau voor uw papa of beste vriend. Laat voor papa misschien de namen van de kinderen op de schakel graveren. Zeker leuk voor kersverse vaders!

Kwaliteit voorop

De leren armbanden zijn gemaakt van stevig, kwaliteitsvol runderleer. De RVS-schakels (roestvrij staal) kunnen water verdragen. Ze zullen niet roesten en gaan lekker lang mee. Zo heeft u lang plezier van uw persoonlijke armband. De schakels zijn verkrijgbaar in goud, zilver of zwart. Enkele armbanden hebben een aluminium plaatje. dit plaatje is zo ontworpen dat het niet warm wordt in de zon en allergenenvrij is. Geen vervelend jeukende huid!

Armband met gegraveerde gegevens

Stijlvol veilig!

Gaat u regelmatig op uitstap met de kinderen? Naar het strand, het pretpark of de speeltuin? Op drukke plaatsen is het goed om de kinderen een telefoonnummer of identificatie mee te geven. U kan uw telefoonnummer op het aluminium plaatje van een lederen armband laten graveren. Indien uw kind verloren loopt, kan er u steeds iemand bereiken. De armband is verstelbaar, dus goed voor enkele jaren.
Verder zijn er nog de SOS polsbandjes. Dit zijn armbanden voor hulpbehoevenden om steeds hun gegevens of contactgegevens van een zorgende bij zich te dragen. Anderen kunnen zo sneller hulp bieden.