Wie zijn wij?
bebetos.nl is een online winkel voor gepersonaliseerd en originele cadeau`s met naam in Nederland, Duitsland en België. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de of het om een persoonlijk huwelijkscadeau, kraamcadeau of iets leuks voor een verjaardag. Je hebt de keuze uit een zeer selectief bepaald assortiment, waarbij wij enkel het beste van het beste hebben ingekocht. 

Waar staan we voor?
Naast zeer scherpe prijzen, een gevarieerd doch selectief aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt de nadruk van bebetos.nl op het aanbieden van babykleding van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service.

 

Wat is ons streven?
Ons enige streven is onze klanten en hun kinderen van dienst te zijn door het leveren van uitmuntende kwaliteit met snelle en betrouwbare service. Naast kwaliteit staat veiligheid van onze artikelen bij ons hoog in het vaandel.

Onze collectie

Bij het bepalen van nieuwe collecties zijn wij zeer kritisch, waardoor u de keuze heeft uit een nauwkeurige lijn. Wij kopen enkel het beste van het beste in. Dat uit zich onder meer in onze brede lijn van meisjes kleding  of jongens kleding en zelfs feestkleding voor de allerkleinsten en de ruime keus in originele cadeau`s met naam Voor de wat luchtigere momenten kunt u bij ons terecht voor de meest exclusieve accessoires met een knipoog.

Volg ons ook op Facebook – Twitter 

 

KvK 50980297 

Rekening nummer: 

T.A.V Bebetos
NL18 KNAB 0256 7556 71